Onanitips för kvinnor

Onani är ett sätt att lära känna din kropp och din sexualitet. Först när du känner dig själv väl på dessa två punkter kan du njuta fullt ut. Här kommer lite tips på hur du kan experimentera med dig själv.

Smeka klitoris

Det vanligaste och för många också mest njutningsfulla sättet att onanera på, är att smeka klitoris. Klitoris sitter till största delen inne i slidan och det ger en skön känsla att smeka framförallt klitorisollonet. Eftersom klitorisollonet är väldigt känsligt så kan det ibland vara nödvändigt att snarare smeka runtikring.

Stimulera g-punkten

Att stimulera g-punkten är ett annat sätt. G-punkten sitter en bit in på slidans framvägg, och kan till att börja med kännas hård. Om det är svårt för dig att komma åt g-punkten kan du sätta dig på huk eller lägga en kudde under rumpan.

Anal stimulans

Att beröra mellangården, området mellan slidan och analöppningen, upplevs av många som skönt, då detta område är extra känsligt. För en del kan det också känna skönt att för in ett finger i analöppningen. Det är dock viktigt att tänka på att använda glidmedel, då risken för skador är stor eftersom analen inte producerar egen fukt när du blir upphetsad.

Leka i duschen

Ett sätt att onanera som inte inbegriper dina egna händer är att i duschen rikta duschstrålen mot klitoris. Det är här dock viktigt att låta vattenstrålen komma uppifrån så att inte vatten sprutar in i slidan.

Sugen på lite leksakstips?

Smyg då in på www.sexleksak.me som recenserat mängder av sexleksaker. Vi kan i synnerhet rekommendera kategorin dildo, där man omsorgsfullt valt ut de fräckaste stavarna och testat dem på djupet.

Har du något bra onanitips? Skicka in det nedan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

För män och kvinnor som onanerar