Onanitips för män

Här kommer lite sköna onanitips för män. Förutom att endast dra förhuden fram och tillbaka, vilket är den vanligaste onanitekniken för killar, finns det många andra sätt att uppnå njutning.

Runka i duschen

Duschen är ett trevligt ställe för onani. Du kan till exempel använda vattenstrålarna för att stimulera din penis under tiden som du drar förhuden fram och tillbaka. Detta kan resultera i förhöjd njutning.

Onanera med kondom

En annan teknik är att runka samtidigt som man har en kondom på penis. Detta kan ge en stimulerande effekt då kondomens glidmedel gör det extra skönt. En annan fördel med att använda kondom är att det för en del kan kännas som att det är någon annans hand som ger dig tillfredsställelse.

Simulera en avsugning

Denna onaniteknik ger känslan av att ett par mjuka läppar glider upp och ner längs penis. Se till att penis är erigerad och att du har gott om glidmedel i närheten. Ta ett stadigt tag om penisroten med ena handen. Forma en cirkel med andra handens tumme och långfinger och ha handflatan vänd mot dig. Låt ”läpparna” glida mjukt upp och ner över ollonet och övre delen av penisskaftet. Tänk på att använda mycket glidmedel samt att vara avslappnad i fingrarna för lagom intensiv friktion.

Använd glidmedel

Det kan också vara skönt att runka med glidmedel. Glidmedel finns i flera olika varianter, där en del ger ett skönare glid, medan andra också skapar en behaglig het känsla som gör det extra skönt.

Anal stimulans

För många killar är anal stimulans ett stort tabu. Men trots detta är det många killar som kan njuta av att föra in ett finger eller andra föremål i anus. Om du vill testa detta bör du tänka på vad du väljer att använda som leksak. Bäst är naturligtvis att använda dina fingrar eller en riktig dildo. Du bör dock komma ihåg att alltid använda glidmedel eftersom det inte naturligt produceras fukt i anus när du blir kåt.

Har du något bra onanitips? Skicka in det nedan!

En reaktion på “Onanitips för män”

  1. Böj benen över huvudet och spruta dig själv i ansiktet och munnen. Öppna munnen när du kommer, ha tre fingrar i anus långt in. På sommaren, gör detta på stranden eller i soligt skogsbryn helt naken. Runka när andra ser på, kör upp en banan i stjärten. Gå på långa nakenpromenader i naturen med stånd riskera bli överraskad. Kvid och stöna högt kanske någon hör!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

För män och kvinnor som onanerar