Sexleksaker för henne

Ibland vill man ha mer än bara sina fingrar som hjälp vid onani. Nedan tipsar vi om några bra sexleksaker för henne.

Slimline G, 299 kr
Denna stav i hårdplast är gjord för att lättare kunna komma åt g-punkten. Eftersom hårdplast är det material som fortplantar vibrationer bäst, är detta material det optimala för g-punktstavar. Staven har flera olika vibrationssteg och är hundra procent vattentät, vilket medför att du kan använda den i duschen såväl som i sängen. Lämpad för dig som har svårt att hitta din g-punkt.

Cyberdildo, 929 kr
Denna dildo är gjord i cyberskinn vilket gör den annorlunda från de flesta andra på marknaden. Cyberskinn är ett material som är förvillande likt riktig hud. Dildon har även i övrigt en naturtrogen design med en lätt ådring och två fasta pungkulor. Perfekt för dig som vill komma så nära originalet som möjligt.

Mini mini mouse, 179 kr
Mini mini mouse är en leksak i form av en liten, liten mus som är 5 centimeter lång och har ungefär 2 centimeter i diameter. Detta gör att den är oerhört enkel att ta med sig på resor, eller kanske stoppa ned i handväskan för tillfällen du inte kan förutsäga. Med en separat hastighetskontroll kan du steglöst ändra styrkan i vibrationerna och hitta det för stunden mest njutbara läget.

Har du egna tips på bra sexleksaker för tjejer? Kommentera gärna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

För män och kvinnor som onanerar